Două firme ale grupului Tender, cu drepturi de explorare în Senegal, transferă acțiunile la Regal Oil&Gas în favoarea unei alte firme, din Insulele Virgine

Două firme ale grupului Tender, cu drepturi de explorare în Senegal, transferă acțiunile la Regal Oil&Gas în favoarea unei alte firme, din Insulele Virgine
scris 27 oct 2017

Două firme ale grupului Tender, una cu sediul în Cipru și alta cu sediul în Senegal, au transferat toate acțiunile pe care le dețin la Regal Oil&Gas în favoarea unei alte firme, înregistrată într-un paradis fiscal, TG Senergy, cu sediul în Insulele Virgine Britanice.

Cele două firme, Tender Oil&Gas Limited (Cipru) și Tender OIl&Gas Casamance (Dakar), au transferat o parte socială, având o valoare de 10 lei și reprezentând 0,2% din capitalul social, respectiv 499 de părți sociale având o valoare de 4.990 lei, reprezentând 99,8% din capitalul social, către TG Senergy LTD, cu sediul în Insulele Virgine Britanice.

În ultimii 6 ani, Regal Oil&Gas a raportat pierderi modice, de câteva lei anual, cu excepția anului 2014, când a obținut un profit de 65.000 lei. Compania declară în prezent 0 angajați, datorii de 730.000 lei și active imobilizate de 666.000 lei.

Tranzacție între instituțiile statului: Energia vinde Agriculturii un sistem de irigații din Brăila cu aproape 2 milioane euro CITEȘTE ȘI Tranzacție între instituțiile statului: Energia vinde Agriculturii un sistem de irigații din Brăila cu aproape 2 milioane euro

Tender Oil and Gas LMT are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de explorare și producție pentru industria de petrol și gaze, servicii de explorare precum studii, analize și servicii de consultanta geologică și geofizică, prospectări și inventarierea și estimarea resurselor, previziunea producției, planificarea instalațiilor de suprafață, program de explorare și evaluare, analiza și estimarea riscurilor Capex/ Opex, economia capitalului, estimarea potențialului de resurse neconvenționale, evaluarea potențialului de resurse geotermale.

Tender OIl&Gas Casamance este o subsidiară din Senegal a grupului Tender, care a semnat în 2015 un acord de împărțirea producției cu ministrul energiei din Senegal și cu compania națională Petrosen în vederea exploatării a 2 perimetre onshore - Saloum și Senegal Onshore Sud - care se întind pe 29 de milometri pătrați. Tender Oil& Gas Casamance a obținut licența și drepturi exclusive de explorare pe 8 ani.

Ovidiu Tender, care controlează și furnizorul de servicii geologice și geofizice pentru industria petrolieră Prospecțiuni prin firma Tender SA, cu 55,7% din acțiuni, a fost condamnat pe 8 iunie 2015 la 12 ani și 7 luni de închisoare pentru înșelăciune și spălare de bani în dosarul Carom și își ispășește pedeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. 

viewscnt
Afla mai multe despre
prospectiuni
tender
senegal
insulele virgine