E-Distribuție Muntenia: Consumul de energie electrică din București a atins în 4 august un nou vârf al acestei veri

E-Distribuție Muntenia: Consumul de energie electrică din București a atins în 4 august un nou vârf al acestei veri
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2017

Consumul de energie electrică din București a atins în ziua de 4 august un nou vârf pentru perioada acestei veri, depășind 1.023 MW, a precizat marți compania E-Distribuție Muntenia, fostă Enel Distribuție Muntenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Douăsprezece județe din vestul țării s-au află, vineri, sub cod roșu de caniculă, meteorologii avertizând că în aceste zone temperaturile s-au situa între 39 și 42 de grade. Restul țării s-a aflat sub cod portocaliu de caniculă, cu temperaturi între 36 și 39 de grade, scrie News.ro.

„Consumul de energie electrică din București a atins un nou vârf pentru perioada acestei veri, ajungând la peste 1.023 MW în ziua de 4 august, în condiții de caniculă. Vârful de consum anterior al sezonului de vară 2017 a fost atins tot în condiții de caniculă în data de 1 iulie, când a fost înregistrat un consum maxim de 936 MW. În general, vârfurile de consum de electricitate din București se situează în perioada de vară la circa 850 MW”, a precizat E-Distribuție Muntenia.

Guvernul scumpește benzina și motorina CITEȘTE ȘI Guvernul scumpește benzina și motorina

Enel deține trei din cele opt distribuții regionale de energie electrică din România. Grupul are 2,8 milioane de clienți pe piața românească, în zona Capitalei, Banat și Dobrogea, și circa 3.100 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
e-distributie muntenia
energie electrica