Fostul CEO al Siemens România preia funcția de director Delgaz Grid și director general adjunct al E.ON România

Fostul CEO al Siemens România preia funcția de director Delgaz Grid și director general adjunct al E.ON România

Cristian Secoșan

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2022

Cristian Secoșan va prelua rolul de director general al Delgaz Grid și pe cel de director general adjunct al E.ON România. De la aceeași dată, actualul director general, Ferenc Csulak, va continua să ofere suport din poziția de director general adjunct al Delgaz Grid. Totodată, el va rămâne și în Board-ul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuție, până la data de 30 iunie 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristian Secoșan are 54 de ani și este în prezent CEO al companiei Siemens România. El a mai lucrat în grupul E.ON, în perioada 2007 – 2009, în calitate de director general al E.ON Moldova Furnizare.

Primăria Cluj a interzis centralele pe gaz individuale la blocurile noi CITEȘTE ȘI Primăria Cluj a interzis centralele pe gaz individuale la blocurile noi

De la 1 aprilie 2022, Volker Raffel (CEO), Mirko Strube (CFO, Digitalizare/ IT, HR și alte funcții suport), Claudia Griech (Soluții Clienți) , Cristian Secoșan și Ferenc Csulak (Distribuție) vor forma Consiliul Director al E.ON România. 

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid și E.ON Energie România, acestea desfășurând activități de distribuție, respectiv de furnizare a energiei și a soluțiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienți. 

viewscnt
Afla mai multe despre
delgaz grid
cristian secoșan