Franța va închide 14 reactoare nucleare până în 2035

Franța va închide 14 reactoare nucleare până în 2035
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2020

Franța ar putea închide încă două reactoare în perioada 2025-2026, mai devreme decât se estima, dacă vor fi adecvate condițiile de piață și va merge mai departe cu planul de a închide 14 reactoare până în 2035, se arată într-un document guvernamental aflat în dezbatere publică, transmite Reuters.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Activitatea celor două reactoare nucleare de la Fessenheim, cele mai vechi din Franța, va fi oprită anul acesta, în februarie și în iunie, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Surse: Guvernul ia în calcul renunțarea la încasarea redevențelor offshore în bani în favoarea plății în natură CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Surse: Guvernul ia în calcul renunțarea la încasarea redevențelor offshore în bani în favoarea plății în natură

Franța, dependentă de energia nucleară, vrea să-și reducă procentul reprezentat de energia nucleară în producția de electricitate de la 75% în prezent la 50% până în 2035.

viewscnt
Afla mai multe despre
reactoare nucleare
franta