Hidroelectrica anunță când ajunge cu facturile la zi

Hidroelectrica anunță când ajunge cu facturile la zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2023

Președintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, a anunțat că săptămâna aceasta au fost emise peste un milion de facturi și a precizat că într-o lună sau două lucrurile vor intra într-un făgaș normal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Bogdan Badea a fost întrebat la ce lună a ajuns Hidroelectrica cu emiterea facturilor și când se va ajunge la zi.

FOTO Hidroelectrica va intra la BVB cu simbolul de tranzacționare H2O, dacă IPO-ul se încheie cu succes CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica va intra la BVB cu simbolul de tranzacționare H2O, dacă IPO-ul se încheie cu succes

“Foarte curând vom ajunge la zi. Ritmul de emitere este unul care să nu pună o presiune extrem de mare pentru consumatori de aceea există o anumită secvențialitate cu privire la transmiterea facturilor.

Ceea ce vă pot spune este că doar săptămâna asta s-au emis peste un milion de facturi. Din punct de vedere al capacității tehnice, suntem funcționali la capacitate maximă și la parametri maximi cu noile sisteme informatice", a spus acesta, citat de news.ro.

Hidroelectrica a început abia acum să trimită facturi pentru luna ianuarie, având întârzieri și pentru anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
facturi hidroelectrica
furnizare energie hidroelectrica
contracte furnizare hidroelectrica