Inaugurarea gazoductului Nord Stream 2 poate întârzia

Inaugurarea gazoductului Nord Stream 2 poate întârzia
scris 20 mai 2019

Ușoare modificări în calendarul lucrărilor la proiectului Nord Stream 2 către Germania sunt posibile, a afirmat duminică Alexey Miller, directorul general al Gazprom, transmite Reuters.

Declarația sa vine după ce vineri operatorul proiectului, Nord Stream 2 AG, a avertizat că întârzierea obținerii permiselor din Danemarca ar putea amâna până în 2020 inaugurarea gazoductului, scrie Agerpres.

Ultimatum dat de maghiari americanilor de la Exxon: dacă până în septembrie nu adoptă decizia de investiție în Marea Neagră, vor semna un nou contract pe termen lung cu rușii CITEȘTE ȘI Ultimatum dat de maghiari americanilor de la Exxon: dacă până în septembrie nu adoptă decizia de investiție în Marea Neagră, vor semna un nou contract pe termen lung cu rușii

Grupul rus Gazprom va suporta jumătate din costurile de construcție ale gazoductului Nord Stream 2, estimate la 9,5 miliarde euro. Cealaltă jumătate este suportată de partenerii europeni ai grupului rus Gazprom, respectiv firmele germane Uniper și Wintershall, grupul anglo-olandez Shell, compania franceză Engie și cea austriacă OMV.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nord stream 2
gazprom