Incendiu pe platforma fostei rafinării Astra din Ploiești

Incendiu pe platforma fostei rafinării Astra din Ploiești
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2018

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, pe platforma fostei rafinării Astra din Ploiești. Focul a cuprins un rezervor în care se aflau reziduuri de păcură, fiind stins în scurt timp de către pompieri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au intervenit, joi după-amaiză, pe platforma fostei rafinării Astra, situată în cartierul de sud al Ploieștiului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un rezervor cu o capacitate de 50 de metri cubi, în care erau depozitate reziduuri petroliere, respectiv păcură, scrie News.ro.

În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la fața locului, flăcările se extinseseră pe o suprafață de o sută de metri pătrați. Focul a fost stins în scurt timp, fără ca cineva să fi fost rănit.

Grupul petrolier rus Rosneft anunță o posibilă descoperire de hidrocarburi în Marea Neagră CITEȘTE ȘI Grupul petrolier rus Rosneft anunță o posibilă descoperire de hidrocarburi în Marea Neagră

În zona în care s-a produs incendiul se făceau lucrări de sudură, astfel încât una dintre cauzele probabile ale incendiului este o scânteie produsă de electrozii aparatului.

viewscnt
Afla mai multe despre
astra
ploiesti
incendiu