Lanțul azer de benzinării SOCAR se extinde în România

Lanțul azer de benzinării SOCAR se extinde în România
scris 5 ian 2018

Lanțul de benzinării SOCAR Petroleum, controlat de compania azeră cu capital de stat SOCAR, se extinde în România, pregătindu-se să intre și în Satu Mare.

Azerii ajung astfel la 46 de stații în România.

RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile CITEȘTE ȘI RCS&RDS anunță că duce ANCOM la tribunal dacă nu recalculează tarifele de interconectare între operatorii de telecomunicații mobile

SOCAR Petroleum este controlată indirect de compania SOCAR din Azerbaidjan, prin două vehicule investiționale înregistrate în Olanda, Becrux Investments&Finace BV și Gacrux Investments&Finance BV.

SOCAR deține, în acest moment, stații de alimentare în județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Prahova, Bihor, Bistrița, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiș, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, București și Brașov.

SOCAR Petroleum a avut anul trecut, în România, afaceri de 572,6 milioane lei, înregistrând un profit de circa 4 milioane lei, cu 443 salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
socar
benzinarie