Licitație pentru achiziția a mii de aparate de iluminat cu led pentru străzile din București

Licitație pentru achiziția a mii de aparate de iluminat cu led pentru străzile din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2023

Compania Municipală Iluminat Public anunță licitație pentru achiziționarea a mii de aparate de iluminat stradal rutier cu led, în valoare totală de 18 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„În cadrul lucrărilor de modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public în Municipiul București se propun a se realiza lucrări de înlocuire a aparatelor de iluminat echipate cu lămpi cu vapori de sodiu, cu consum energetic mare, cu aparate de iluminat care folosesc tehnologia LED, eficiente energetic și cu durată de viață mare”, prevede anunțul publicat pe SEAP.

FOTO Circulația pe tronsonul de nord al centurii Aleșd a fost deschisă. \ CITEȘTE ȘI FOTO Circulația pe tronsonul de nord al centurii Aleșd a fost deschisă. "Pe celălalt tronson, din cauza litigiilor nu putem derula lucrările în condiții normale."

Compania achiziționează:

– aparate de iluminat stradal rutier cu led 101-104W cu sistem de telegestiune; între 1.833 – 4.905 bucăți;
– aparate de iluminat stradal rutier cu led 70-79W cu sistem de telegestiune; între 896 – 4.005 bucăți;
– aparate de iluminat stradal rutier cu led 25-30W cu sistem de telegestiune; între 227 – 2.632 bucăți.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 80%, costul anual al serviciului de telegestiune după perioada de gratuitate va avea o pondere de 10%, iar termenul pentru care serviciile de telegestiune sunt gratuite – 10%, scrie Agerpres.

Durata contractului: 10 luni. Ofertanții vor trebui să prezinte lista principalelor livrări de produse efectuate în cursul ultimilor trei ani, din care să rezulte ca ofertantul a livrat produse similare în valoare cumulată de minim 18.000.000 lei fără TVA la nivelul a maxim trei contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 5 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
licitație
iluminat public