Locuitorii din Carei primesc despăgubiri de la Electrica pentru daunele provocate de o pană de curent de acum nouă ani

Locuitorii din Carei primesc despăgubiri de la Electrica pentru daunele provocate de o pană de curent de acum nouă ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Mai mulți cetățeni din municipiul Carei, județul Satu-Mare, vor intra în posesia unor despăgubiri totale de peste 175.000 de lei de Electrica Furnizare, pentru că au rămas fără curent, mai multe zile, în cursul anului 2015 și au acționat compania în judecată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui anunț postat, marți, pe Facebook, de Primăria Carei, cei care au avut calitatea de reclamanți în dosarul nr.15600/2011/2016 sunt rugați să ia legătura cu Electrica Furnizare SA în vederea stabilirii modului de plată a sumei dispuse de instanța de judecată.

DECIZIE Țigaretele electronice și produsele pentru încălzirea tutunului, interzise minorilor și la vânzare prin automate sau easybox. Obligații pentru livrări prin curier CITEȘTE ȘI DECIZIE Țigaretele electronice și produsele pentru încălzirea tutunului, interzise minorilor și la vânzare prin automate sau easybox. Obligații pentru livrări prin curier

Agerpres notează că oamenii au fost sprijiniți chiar de Primăria Carei, care a plătit onorariul avocatului ce i-a reprezentat în procesul intentat companiei Electrica la Judecătoria Cluj.

O pană de curent a paralizat orașul Carei în primele zile ale anului 2015. Problemele privind alimentarea cu energie electrică au fost cauzate de cablurile vechi și subdimensionate. Avaria la rețeaua de alimentare cu energie electrică a afectat aproape jumătate din populația orașului. Trei zile nu a fost curent, iar în a patra zi s-a făcut inventarul pagubelor, multe aparate electrice fiind distruse,arată Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
carei
electrica