FOTO Arctic marchează producția a 4 milioane de mașini de spălat rufe. Ajung și în țări exotice

FOTO Arctic marchează producția a 4 milioane de mașini de spălat rufe. Ajung și în țări exotice

Murat Büyükerk, Chief Executive Officer, Arctic

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, a produs mașina de spălat rufe cu numărul 4 milioane în fabrica din Ulmi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Fabrica a fost inaugurată în 2019, cele două linii de producție ale fabricii au capacitatea de a realiza 407 de modele de mașini de spălat rufe.

FOTO Aliment vândut în magazinele Lidl, retras pentru ”corpuri străine metalice” CITEȘTE ȘI FOTO Aliment vândut în magazinele Lidl, retras pentru ”corpuri străine metalice”

În prezent, 82% din producția de la Ulmi este destinată exportului. Electrocasnicele ajung la consumatori din 42 de state, inclusiv în Senegal, Paraguay, Tunisia, Mauritania, Guineea, însă peste 94% din totalul exporturilor este destinat piețelor din Europa.

Fabrica se pregătește acum pentru depășirea pragului de 5 milioane de mașini de spălat rufe.

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme CITEȘTE ȘI Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

„Ne propunem ca până la finalul anului să depășim pragul de 5 milioane unități produse la Ulmi”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer, Arctic.

FOTO Arctic marchează producția a 4 milioane de mașini de spălat rufe. Ajung și în țări exotice

 

Arctic este parte din grupul turc Arçelik din 2002.

Compania deține fabrica de la Găești, unde au fost produse până în prezent peste 42 de milioane de aparate frigorifice, și fabrica de mașini de spălat din Ulmi.

viewscnt
Afla mai multe despre
arctic
masini de spalat