Reîncepe perioada fără apă caldă în București. Lucrări de reparații în mai multe sectoare

Reîncepe perioada fără apă caldă în București. Lucrări de reparații în mai multe sectoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2024

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că începând de luni se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei primare, în zone din sectoarele: 2, 4, 5 și 6 ale Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

 Vor fi efectuate următoarele intervenții:

VIDEO&FOTO Urmașă a gigantului Cehoslovaciei comuniste, care s-a luptat cu Musk pe Tesla, pe final cu investiția de 100 milioane euro în România, anunțată de Profit.ro. Co-fondatorul Marinus și-a transferat participația pe firmă CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Urmașă a gigantului Cehoslovaciei comuniste, care s-a luptat cu Musk pe Tesla, pe final cu investiția de 100 milioane euro în România, anunțată de Profit.ro. Co-fondatorul Marinus și-a transferat participația pe firmă

1. Magistrala 2 Sud - conductă Dn 700mm, în cadrul Lotului 5, Obiectivul 5 din POIM, în zona Șoselei Ștefan cel Mare din Sectorul 2. Se vor executa lucrările de demontare a tronsonului de conductă veche și de montare a unei porțiuni de aproximativ 700 de metri de conducte noi. Tot în această perioadă vor fi executate operațiunile de tăiere și montare a două curbe de conductă cu aceeași dimensiune. Lucrările impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 13 puncte termice din acest sector până în data de 03 iunie 2024, ora 23.00. În cadrul acestui obiectiv POIM, după oprirea tehnologică și finalizarea tuturor lucrărilor va fi dat în folosință un traseu nou de aproximativ 1200 de metri din cei 2500 de metri prevăzuți în contractul finanțat din fonduri europene. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1975, această porțiune de rețea având aproape 50 ani de funcționare.

2. Rețeaua termică primară, conductă Dn 400mm, în zona străzii Bodești și a Șoselei Pantelimon din Sectorul 2. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către șapte puncte termice, până în data de 28 mai 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1992, această porțiune de rețea având aproape 32 de ani de funcționare.

3. Rețeaua termică primară aferentă Magistralei Progresu Berceni, conductă Dn 200mm, în cadrul Lotului 4, Obiectivul 20, din POIM, în zona Reșița din Sectorul 4. Se vor executa lucrări de înlocuire a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 13 puncte termice, până în data de 1 iunie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1976, această porțiune de rețea având aproape 50 de ani de funcționare.

4. Rețeaua termică primară, conductă cu diametre cuprinse între Dn 200mm și 400mm, în zona străzii Malcoci din Sectorul 5. La controlul efectuat pe tronsonul de conductă au fost identificate 4 spărturi din care două necesită decopertarea căii rutiere. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către cinci puncte termice, până în data de 31 mai 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1978, această porțiune de rețea termică primară având aproape 46 de ani de funcționare.

5. Rețeaua termică primară, conductă Dn 300mm, în zona străzii Calea Giulești din Sectorul 6. Finalizarea lucrărilor de reparații pe o lungime de 400m de conductă cu același diametru impune sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, până în data de 28 mai 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1966, această porțiune de rețea având aproape 60 de ani de funcționare.

FOTO Hidroelectrica va investi un miliard de lei în uzina UCM Reșița CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica va investi un miliard de lei în uzina UCM Reșița

6. Rețeaua termică primară, conductă Dn 300mm, în zona Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6. Finalizarea lucrărilor de reparații pe o lungime de 60 de metri de conductă cu același diametru impune sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către trei puncte termice, până în data de 31 mai 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1970, această porțiune de rețea termică primară având aproape 52 de ani de funcționare.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate, în măsura în care ruta de alimentare cu agent termic permite acest lucru, punctele termice sunt repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
retea
reparatii
conducte