Lukoil se opune unei noi reduceri a producției de țiței

Lukoil se opune unei noi reduceri a producției de țiței
scris 23 oct 2019

Directorul general al Lukoil, Vagit Alekperov, s-a pronunțat împotriva oricăror modificări ale acordului privind reducerea producției, încheiat de OPEC cu alte state din afara cartelului (Alianța OPEC+), a anunțat miercuri agenția rusă de presă RIA Novosti, transmite Reuters.

"Sprijin păstrarea actualei forme a acordului până în aprilie 2020, când acesta expiră, și doar după aceea să fie adoptate decizii", a declarat șeful Lukoil, al doilea producător de petrol din Rusia, scrie Agerpres.

GRAFICE OMV Petrom ar putea fi principala victimă a neînceperii producției în Marea Neagră. Până în 2030, România își poate tripla cantitate de gaz rusesc importată CITEȘTE ȘI GRAFICE OMV Petrom ar putea fi principala victimă a neînceperii producției în Marea Neagră. Până în 2030, România își poate tripla cantitate de gaz rusesc importată

Separat, Alekperov a anunțat că Lukoil va semna cu statele africane o serie de memorandumuri de înțelegere în privința operațiunilor de rafinare și a unor proiecte de explorare.

viewscnt
Afla mai multe despre
lukoil
vagit alekperov