Mandatul directorului general al Conpet a fost prelungit cu patru luni

Mandatul directorului general al Conpet a fost prelungit cu patru luni
scris 26 mai 2018

Consiliul de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet Ploiești a decis prelungirea duratei mandatului directorului general, Dan - Silviu Baciu, pe o perioadă de încă patru luni.

”Consiliul de Administrație a aprobat, prin Decizia nr. 13/ 25.05.2018, prelungirea duratei mandatului directorului general în funcție, Dan - Silviu Baciu, pe o perioadă de patru luni, respectiv până la data de 6 octombrie 2018 sau până la implementarea pentru directorul general a OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/ 2016, dacă aceasta va avea loc mai devreme de data expirării mandatului directorului general”, arată un comunicat transmis vineri de Conpet Bursei de Valori București (BVB), citat de News.ro.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deține 58,71% din acțiuni.

Societatea are o capitalizare de 850,17 milioane lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
conpet
director