Ministerul Apelor vrea să interzică realizarea de hidrocentrale la altitudini între 800 și 1.500 de metri

Ministerul Apelor vrea să interzică realizarea de hidrocentrale la altitudini între 800 și 1.500 de metri
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2018

Construcția de hidrocentrale la altitudini între 800 și 1.000 de metri ar putea fi interzisă, în vederea protecției și conservării mediului, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern inițiat de Ministerul Apelor și Pădurilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul de act normativ se referă la "noi lucrări și activități pe ape sau care au legătură cu apele", scrie Agerpres.

Situația încălzirii Capitalei se inflamează. În timp ce CGMB votează salvarea RADET cu subvenții suplimentare de 80 milioane lei, creditorii ELCEN discută tăierea furnizării de agent termic către Regie și atragerea răspunderii factorilor de decizie ai ace CITEȘTE ȘI Situația încălzirii Capitalei se inflamează. În timp ce CGMB votează salvarea RADET cu subvenții suplimentare de 80 milioane lei, creditorii ELCEN discută tăierea furnizării de agent termic către Regie și atragerea răspunderii factorilor de decizie ai ace

În nota de fundamentare, inițiatorii susțin că România se află în etapa I a fazei precontencioase pentru punerea în întârziere a aplicării Directivei Cadru Apă 2000/60/CE și a Directivei Habitate 92/43/CEE în procesul de autorizare a microhidrocentralelor din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidrocentrale
ministerul apelor