Nord Stream 2 începe pregătirile pentru umplerea cu gaze naturale a primei din cele două conducte

Nord Stream 2 începe pregătirile pentru umplerea cu gaze naturale a primei din cele două conducte
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2021

Proiectul Rusiei Nord Stream 2 începe pregătirile pentru umplerea cu gaze naturale a primei din cele două conducte ale sale, pe parcursul următoarelor luni, a anunțat, joi, proiectul condus de grupul rus Gazprom, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce se va întâmpla pe piața de energie din România, investițiile pregătite și ultimele date legate de liberalizarea pieței de electricitate vor fi anunțate la Videoconferința Profit Energy.forum, care va fi organizată cu sprijinul Electrica Furnizare și Nuclearelectrica, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV

Detalii pot fi văzute AICI

Nord Stream 2, care traversează Marea Baltică din Rusia către Germania, ocolind Ucraina, a fost criticat de Statele Unite, care afirmă că gazoductul va mări dependența Europei de gazele rusești, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

"Începând de mâine, vor fi efectuate activitățile precomandate necesare, în următoarele luni, pentru a ne pregăti pentru umplerea cu gaze”, a anunțat Nord Stream 2 într-un comunicat.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat săptămâna trecută că proiectul este gata să înceapă pomparea gazului către Germania, iar ultima etapă va fi finalizată, deoarece noua administrație americană caută relații bune cu ”partenerii cheie din Europa”.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Nord Stream 2 a afirmat că lucrările la a doua conductă sunt încă în curs. Putin a declarat săptămâna trecută că Rusia urmează să termine a doua conductă în termen de două luni. Odată ce Nord Stream 2 este terminat, acesta va dubla volumul anual al traseului existent la 110 miliarde de metri cubi.

viewscnt
Afla mai multe despre
nord stream 2
gaze naturale