Oil Terminal Constanța majorează cu 210 lei salariile angajaților de la 1 mai

Oil Terminal Constanța majorează cu 210 lei salariile angajaților de la 1 mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2017

Oil Terminal Constanța, operatorul terminalului petrolier la Marea Neagră controlat de stat, a înregistrat pe 13 martie la Inspectoratul Teritorial de Muncă un act adițional la contractul colectiv de muncă ce prevede o majorare cu suma de 210 lei a salariilor de încadrare ale angajaților societății cu contract individual de muncă, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Actul aditional nr. 1/2017 încheiat între conducerea societății și sindicatul Oil Terminal intră în vigoare începând cu data de 1 mai 2017 și prevede o majorare a salariilor de încadrare ale angajaților societății cu contract individual de muncă în vigoare la data aplicării efective a majorării cu suma de 210 lei, sub rezerva aprobării de către Adunarea Generală a Acționarilor a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017”, arată anunțul companiei.

Compania Oil Terminal Constanța este controlată de Ministerul Energiei, care deține 59,62% din acțiuni și are aproape 1.000 de angajați.

EXCLUSIV Guvernul începe negocieri cu Comisia Europeană și va promova prin ordonanță de urgență noi condiții de liberalizare a prețului la gaze naturale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul începe negocieri cu Comisia Europeană și va promova prin ordonanță de urgență noi condiții de liberalizare a prețului la gaze naturale

Compania a înregistrat în 2016 un profit net de 17 milioane lei și o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% față de anul anterior.

Societatea Oil Terminal, care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră, este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de 112,1 milioane lei (24,9 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
oil terminal
salarii
angajati