OMV Petrom a finalizat modernizarea instalației de cocsare de la rafinăria Petrobrazi, investiție de 46 milioane euro

OMV Petrom a finalizat modernizarea instalației de cocsare de la rafinăria Petrobrazi, investiție de 46 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2019

OMV Petrom a finalizat modernizarea instalației de cocsare de la rafinăria Petrobrazi, investiție evaluată la 46 de milioane de euro și menită a implementa un sistem închis de golire rapidă care elimină în totalitate eventualele emisii de compuși organici volatili.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul a fost început în 2017 și a presupus lucrări de construcții civile, instalarea a aproximativ 400 de tone de conducte și implementarea unor sisteme automatizate de control și monitorizare. 

”Petrobrazi este una din cele mai importante rafinării din România, care poate asigura consumul anual de carburanți pentru aproximativ 3 milioane de mașini”, spune Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom responsabil de activitățile Downstream Oil.

EXCLUSIV Rothschild, una dintre cele mai influente familii din mediul financiar global, iese de pe piața imobiliară românească. O companie controlată de un comerciant de diamante preia proiectul din Pipera CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Rothschild, una dintre cele mai influente familii din mediul financiar global, iese de pe piața imobiliară românească. O companie controlată de un comerciant de diamante preia proiectul din Pipera

Instalația de cocsare este un punct important în procesul de rafinare. Aici sunt redirecționați compușii petrolieri grei din celelalte instalații și se realizează ultimele procese de transformare a țițeiului. Cocsul obținut este folosit în principal în industria metalurgică.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
instalașie cocsare
investitie