Parteneriat între Verbund Hydro Power, cea mai importantă companie de utilități din Austria, și Hidroelectrica

Parteneriat între Verbund Hydro Power, cea mai importantă companie de utilități din Austria, și Hidroelectrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2018

Hidroelectrica a semnat un memorandum de cooperare cu Verbund Hydro Power, cea mai importantă companie de utilități din Austria și unul dintre cei mai mari productori de energie hidroelectrică din Europa, pentru dezvoltarea în comun de proiecte, implementarea de soluții de proiectare, de construire și echipare bazate pe cele mai noi soluții și tehnologii în domeniul energetic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

De asemenea, actul stipulează transferul de informații și know-how  privind modalitățile de dispecerizare a energiei, operarea centralelor fără personal (prin centre de control), optimizarea activității de mentenanță și reparații, precum și implementarea soluțiilor și tehnologiilor inovatoare pentru punerea în aplicare a directivelor Uniunii Europene în domeniul protecției mediului, inclusiv asigurarea conectivității longitudinale a cursurilor de apă.

BRD a acordat credite Prima Casă în valoare de peste 800 de milioane de lei în primele nouă luni. Unde s-au dus cei mai mulți bani CITEȘTE ȘI BRD a acordat credite Prima Casă în valoare de peste 800 de milioane de lei în primele nouă luni. Unde s-au dus cei mai mulți bani

Hidroelectrica este cea mai mare companie producătoare de energie electrică din România, una dintre cele mai profitabile companii din Europa de Est și are, de asemenea, un istoric relevant în exploatarea centralelor hidroelectrice.

Hidroelectrica a terminat primul semestru al anului cu un profit net de 962 milioane lei, în creștere cu 34% față de perioada similară din 2017.

Statul român, prin Ministerul Energiei, deține 80% din capitalul Hidroelectrica, restul acțiunilor fiind în posesia Fondului Proprietatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
verbund hydro power gmbh
hidroelectrica