Peste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă câteva zile

Peste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă câteva zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2022

Peste 400 de blocuri din București și Spitalul Fundeni rămân fără apă caldă câteva zile din cauza unor avarii apărute în rețeaua primară, anunță Termoenergetica. În anumite zone, furnizarea agentului termic se reia miercuri, în altele abia vineri.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Oprirea agentului termic este necesară pentru remedierea avariilor. Astfel, potrivit Termoenergetica, vor fi efectuate lucrări pe:

PROFIT ENERGY.forum - Romgaz: Negociem achiziția de gaze de import non-ruse. Suntem în proces de licențiere ca trader în Bulgaria și Grecia CITEȘTE ȘI PROFIT ENERGY.forum - Romgaz: Negociem achiziția de gaze de import non-ruse. Suntem în proces de licențiere ca trader în Bulgaria și Grecia
  • Conducta Magistralei DN 500, din zona Calea Griviței din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până în data de 05.10.2022, ora 24.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Pajura și din cartierul Bucureștii Noi.
  • Conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din această unitate teritorial administrativă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, ora 24.00.
  • Conducta Magistralei II SUD, DN 700, în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri și Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.
  • Conducta DN 600 în zona Calea Văcărești din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, 05.10.2022, ora 24.00.

”Vă comunicăm faptul că operațiunile de încărcare a instalațiilor începute în data de 20 septembrie, pentru pregătirea noului sezon de încălzire, au în vedere conductele din rețeaua secundară de distribuție și NU au legătură cu lucrările de reparații efectuate pe rețelele primare. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a anunțat Termoenergetica.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert, scrie Hotnews.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
avarie
termoenergetica