Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, a primit undă verde să preia Forte Gaz

Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, a primit undă verde să preia Forte Gaz
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2017

Consiliul Concurenței a avizat tranzacția prin care compania Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, preia controlul unic direct asupra furnizorului de gaze Forte Gaz GN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea de concentrare constă în achiziționarea de către Premier Energy a tuturor părților sociale ale Forte Gaz GN de la asociații actuali, respectiv Trade Invest Capital și Mihai Ionuț Vilt.

AMÂNARE Firmele mai au răgaz până la finele anului pentru a-și înființa servicii de urgență, timp în care cerințele ar putea fi revizuite CITEȘTE ȘI AMÂNARE Firmele mai au răgaz până la finele anului pentru a-și înființa servicii de urgență, timp în care cerințele ar putea fi revizuite

Premier Energy a fost înființată în 2007, sub numele de Petrom Distribuție Gaze, la acea data fiind controlată de OMV Petrom.

În anul 2013, Ligatne Limited, Cipru, a preluat controlul acestei societății de la OMV Petrom, prin semnarea unui acord de cesiune a părților sociale. Grupul de societăți căruia în aparține Premier Energy este activ pe piețele furnizării și distribuției de gaze naturale.

Forte Gaz GN este o societate activă pe piața furnizării de gaze naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
forte gaz gn srl
premier energy srl