Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, a primit undă verde să preia Forte Gaz

Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, a primit undă verde să preia Forte Gaz
scris 19 sep 2017

Consiliul Concurenței a avizat tranzacția prin care compania Premier Energy, fosta Petrom Distribuție Gaze, preia controlul unic direct asupra furnizorului de gaze Forte Gaz GN.

Operațiunea de concentrare constă în achiziționarea de către Premier Energy a tuturor părților sociale ale Forte Gaz GN de la asociații actuali, respectiv Trade Invest Capital și Mihai Ionuț Vilt.

AMÂNARE Firmele mai au răgaz până la finele anului pentru a-și înființa servicii de urgență, timp în care cerințele ar putea fi revizuite CITEȘTE ȘI AMÂNARE Firmele mai au răgaz până la finele anului pentru a-și înființa servicii de urgență, timp în care cerințele ar putea fi revizuite

Premier Energy a fost înființată în 2007, sub numele de Petrom Distribuție Gaze, la acea data fiind controlată de OMV Petrom.

În anul 2013, Ligatne Limited, Cipru, a preluat controlul acestei societății de la OMV Petrom, prin semnarea unui acord de cesiune a părților sociale. Grupul de societăți căruia în aparține Premier Energy este activ pe piețele furnizării și distribuției de gaze naturale.

Forte Gaz GN este o societate activă pe piața furnizării de gaze naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
forte gaz gn srl
premier energy srl