Prețurile petrolului au crescut, susținute de date din SUA privind creșterea cererii de carburanți

Prețurile petrolului au crescut, susținute de date din SUA privind creșterea cererii de carburanți
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2021

Prețurile petrolului au crescut miercuri pentru a treia zi consecutiv, cu circa 1%, după datele ale guvernului american potrivit cărora cererea de carburanți a urcat la cel mai ridicat nivel atins de la debutul pandemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cotația petrolului Brent a avansat cu 1,1%, la 71,86 dolari pe baril. Prețul petrolului West Texas Intermediate (WTI), de referință pe piața americană, a avansat la rândul său cu 0,7%, la 67,99 dolari pe baril, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Media ultimelor patru săptămâni referitoare la livrările totale de produse în SUA, echivalentă cu cererea de carbunranți, a crescut la aproape 21 de milioane de barili pe zi, cel mai ridicat nivel atins din martie 2020, când guvernele au început să impună restricții legate de pandemie, potrivit datelor publicate de Administrație pentru Informații în Domeniul Energiei a Statelor Unite.

Stocurile de petrol ale Statelor Unite au scăzut în ultima săptămână cu 3 milioane de barili, la 432,6 milioane de barili, cu 1% mai mult față de aceeași perioadă din 2019, înainte de pandemie.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Companiile de rafinare au mărit producția la 92,4% din capacitate, cel mai ridicat nivel atins de la sfârșitul lunii iunie.

Stocurile de benzină au scăzut cu 2,2 milioane de baril în săptămâna analizată, la 225,92 milioane de barili.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret