Prețurile petrolului au scăzut

Prețurile petrolului au scăzut
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2022

Prețurile petrolului au scăzut joi cu peste 1 dolar pe baril, în tranzacții agitate, deoarece impactul reducerii stocurilor de țiței din SUA din cauza unei furtuni de iarnă din Statele Unite a fost depășit de temerile că ratele dobânzilor din Rezerva Federală și creșterea cazurilor de Covid-19 din China vor afecta cererea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractele futures pentru țițeiul Brent au scăzut cu 1,41 dolari, sau cu 1,7%, până la 80,79 dolari, după ce a câștigat aproximativ 2,7% față de sesiunea anterioară, scrie News.ro.

DOCUMENT Haosul din energie este, pentru unii, cum nu se poate mai bun. Profitul companiilor statului a explodat CITEȘTE ȘI DOCUMENT Haosul din energie este, pentru unii, cum nu se poate mai bun. Profitul companiilor statului a explodat

Contractele futures pentru țițeiul U.S. West Texas Intermediate (WTI) au scăzut cu 1,18 dolari, sau cu 1,5%, la 77,11 dolari pe baril.

Prețurile petrolului au scăzut după ce datele economice din SUA au arătat că numărul de persoane care depun noi cereri de indemnizație de șomaj a crescut sub așteptări săptămâna trecută, iar economia și-a revenit mai repede decât erau așteptările în trimestrul al treilea.

Datele economice pozitive au mărit îngrijorările că Fed își vs intensifica majorările de dobânzir, într-o mișcare care ar putea încetini economia și ar putea împiedica consumul de combustibil.

În același timp, companiile aeriene au anulat aproape 2.000 de zboruri din SUA, programate pentru joi și vineri, perturbând călătoriile de vacanță pentru mii de oameni și trimițând un semnal conservator pentru cererea de combustibil pentru călătorii.

De asemenea, prețurile au fost ținute jos de îngrijorările legate de cerere care decurg din creșterea cazurilor de Covid-19 din China.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret