Primăria Capitalei dă asigurări că prețul gigacaloriei pentru bucureșteni nu va crește

Primăria Capitalei dă asigurări că prețul gigacaloriei pentru bucureșteni nu va crește
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2018

Primăria Capitalei dă asigurări că prețul gigacaloriei plătit de bucureșteni nu va crește, precizând că ELCEN a solicitat Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) o majorare a prețului cu 10 la sută la prețul de producție al companiei, nu la prețul pentru consumator. Municipalitatea atrage atenția că orice majorare a prețului pe gigacalorie plătit de populație se face numai prin hotărâre de Consiliu General, iar un astfel de proiect oricum nu se află în lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Prețul gigacaloriei pentru cetățenii bucureșteni, consumatori racordați la RADET, nu va înregistra creșteri. Informația conform căreia ELCEN a solicitat Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) o majorare a prețului gigacaloriei cu aproximativ 10% se referă la prețul de producție al companiei, și nu la prețul la consumator. Orice majorare a prețului pe Gigacalorie plătit de populație are loc numai prin Hotărâre a Consiliului General al Municipiului București, iar în prezent un astfel de proiect NU se află în lucru la nivelul municipalității”, transmite primarul Gabriela Firea, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Samsung lucrează la un nou design de laptop, cu ecran pliabil CITEȘTE ȘI Samsung lucrează la un nou design de laptop, cu ecran pliabil

În prezent, prețul gigacaloriei este de 163,03 de lei cu TVA pentru consumatorii casnici. Din acest preț, tariful gigacaloriei nu a suportat modificări față de anul precedent, precizează municipalitatea, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
primaria capitalei
elcen
gigacalorie