RADET București anunță că începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

RADET București anunță că începe probele la cald pentru furnizarea căldurii
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2019

RADET București anunță că, din noaptea de 27 spre 28 octombrie, ora 23.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere prognoza meteo care anunță temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de RADET, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”, scrie News.ro.

Intrată în faza de stand-by, CIECH Soda România susține că are o propunere pentru construirea unei noi centrale termice la Râmnicu Vâlcea alături de partenerii locali CITEȘTE ȘI Intrată în faza de stand-by, CIECH Soda România susține că are o propunere pentru construirea unei noi centrale termice la Râmnicu Vâlcea alături de partenerii locali

"Acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfășura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", arată sursa citată.

RADET amintește că, de la începutul lunii octombrie, furnizează căldură la cerere spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni, precum și tuturor celorlalte instituții publice care au solicitat acest lucru.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanții legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Dispeceratele RADET și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numerele de telefon 031.94.42 și 0800.820.002.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
caldura