RADET continuă lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare

RADET continuă lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2019

RADET anunță că a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertății din Sectorul 3 al Capitalei. În prezent are loc racordarea tronsonului înlocuit, iar în zilele următoare vor fi executate manevrele de punere în funcțiune și lucrările de aducere a carosabilului la starea inițială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat de presă transmis de RADET, societatea continuă lucrările de înlocuire a unor porțiuni de conducte în Sectorul 1 în zona Aviației - Pipera - Nicolae Caramfil, în Zona Dorobanți – Iancu de Hunedoara și Domenii – Ion Mihalache, scrie News.ro.

FOTO GSP - prima companie autohtonă care va coordona o campanie de foraj la mare adâncime. Scarabeo 9 a părăsit portul Constanța, urmând să foreze pentru Lukoil și Romgaz CITEȘTE ȘI FOTO GSP - prima companie autohtonă care va coordona o campanie de foraj la mare adâncime. Scarabeo 9 a părăsit portul Constanța, urmând să foreze pentru Lukoil și Romgaz

În Sectorul 3 se lucrează pe Strada Danubiu, în Sectorul 4 în Zona Unirii – Strada Radu Vodă precum și în zona Reșița – Berceni – Turnul Măgurele.

În perioada următoare vor începe lucrări în Sectorul 3, zona Sălăjan – Nicolae Grigorescu pe strada Ștefan Constantin.

”Reamintim că aceste intervenții fac parte atât din planul regiei autonome de reabilitare a conductelor, cât și din acordurile – cadru pentru lucrările de primă
urgență ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de rețea în decurs de doi ani. O noutate este faptul că, după o perioadă de nouă ani, RADET București execută lucrări cu societăți comerciale”, a transmis, luni, RADET.

Lucrările se vor desfășura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
conducte