România a importat circa 5,6 milioane tep de țiței, în primele nouă luni din 2017

România a importat circa 5,6 milioane tep de țiței, în primele nouă luni din 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2017

România a importat, în primele nouă luni ale acestui an, o cantitate de țiței de 5,58 milioane tone echivalent petrol (tep), cu 57.700 tep (1%) mai mică față de cea importată în aceeași perioadă din 2016, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Producția de țiței a totalizat 2,57 milioane tep, fiind cu 4,5% (121.800 tep) mai mică față de cea din perioada ianuarie-septembrie 2016, scrie Agerpres.

Voicu Oprean, cu birouri și centre de dezvoltare în România și alte trei țări, vine alături de Kasparov pentru a dezvălui ce rețetă trebuie aplicată în business CITEȘTE ȘI Voicu Oprean, cu birouri și centre de dezvoltare în România și alte trei țări, vine alături de Kasparov pentru a dezvălui ce rețetă trebuie aplicată în business

Conform proiectului Strategiei Energetice, publicat pe site-ul Ministerului Energiei, se estimează o înjumătățire a producției interne de țiței, la aproximativ 2 milioane tone în 2030.

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
titei