Romgaz angajează directori și ingineri-șefi, după ce top-managerii au fost confirmați definitiv prin concurs

Romgaz angajează directori și ingineri-șefi, după ce top-managerii au fost confirmați definitiv prin concurs
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 22 aug 2023

Compania de stat Romgaz, cel mai mare producător și operator de înmagazinare de gaze naturale din România, totodată producător de energie electrică, pregătește o procedură de achiziție publică pentru a contracta o firmă de recrutare de personal, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Serviciile de head-hunting sunt necesare ″în vederea angajării în cadrul Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA în funcții de management superior″.

FOTO Încă 9 pasaje pietonale subterane pe drumurile naționale în regiunea București-Ilfov CITEȘTE ȘI FOTO Încă 9 pasaje pietonale subterane pe drumurile naționale în regiunea București-Ilfov

Romgaz caută, astfel, directori de sucursale cu vechime de minim 8 ani, directori de divizii și departamente (9 ani), directori economici de sucursale, directori tehnici, directori de producție și directori comerciali (7 ani), directori de direcții (8 ani) și ingineri-șefi (7 ani).

″(…) recrutarea și selecția trebuie să se desfășoare după criterii foarte bine prestabilite și este indicată reducerea compromisurilor în diferitele faze ale procesului. Astfel, obiectivitatea reprezintă factorul cheie în faza de selecție a candidaților pentru fiecare post″, se precizează în document.

Undă verde: Mozaik Investments, care a investit în 5 to Go și Flavours, intră în acționariatul grupului Untold. Vizată - extinderea pe piața globală a brandului Untold CITEȘTE ȘI Undă verde: Mozaik Investments, care a investit în 5 to Go și Flavours, intră în acționariatul grupului Untold. Vizată - extinderea pe piața globală a brandului Untold

Firma de recrutare ce va fi selectată va trebui să definească exact profilul candidaților, pe baza fișei postului și a condițiilor de angajare furnizate de beneficiar, să stabilească contacte cu persoanele care corespund cerințelor și să evalueze competențele profesionale, comportamentale, de adaptare și integrare în organizație, precum și psiho-individuale ale candidaților.

″Termenul pentru care se va încheia contractul de recrutare de personal este de 24 luni, cu posibilitate de prelungire, în funcție de rezultatele recrutărilor anterioare″, mai menționează sursa citată.

VIDEO BBC: Zeci de români fără adăpost dorm pe Oxford Street CITEȘTE ȘI VIDEO BBC: Zeci de români fără adăpost dorm pe Oxford Street

CEO-ul, directorul general adjunct și directorul economic al Romgaz au fost confirmați în funcții în luna mai și au primit mandate definitive de 4 ani, în urma unui concurs de selecție, după cum a relatat Profit.ro.

Ulterior, a fost schimbată conducerea filialei Romgaz Black Sea Ltd., preluată în august 2022 pentru peste 1 miliard de dolari de la americanii de la ExxonMobil și deținătoare a 50% din drepturile asupra concesiunii offshore de gaze naturale Neptun Deep, cea mai mare din Marea Neagră românească, pentru care decizia finală de investiție a fost anunțată în iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
recrutare romgaz
șefi romgaz
manageri romgaz