Șeful Shell nu exclude mutarea sediului său central din Olanda în Marea Britanie

Șeful Shell nu exclude mutarea sediului său central din Olanda în Marea Britanie
scris 5 iul 2020

Royal Dutch Shell nu exclude mutarea sediului său central din Olanda în Marea Britanie, a anunțat directorul general al companiei petroliere, Ben van Beurden, într-un interviu acordat publicației olandeze Financieele Dagblad, transmite Reuters.

Luna trecută, Unilever a propus modificarea structurii sale juridice anglo-olandeze într-o singură companie holding cu sediul în Marea Britanie, la aproape doi ani după ce acționarii au respins mutarea sediului central în Olanda. Propusa unificare va da gigantului din domeniul bunurilor de larg consum mai multă flexibilitate pentru fuziuni și achiziții (M&A) și-i va reduce complexitatea, potrivit Agerpres.

Shell are o structură holding complexă anglo-olandeză cu reședința fiscală și sediul central în Olanda și sediul social în Marea Britanie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
shell
sediu