Simtel Team a investit într-un spațiu logistic, care devine un hub de aprovizionare pentru toate activitățile derulate de grup

Simtel Team a investit într-un spațiu logistic, care devine un hub de aprovizionare pentru toate activitățile derulate de grup
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2023

Simtel Team, companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a finalizat o investiție într-un nou spațiu logistic, în Băicoi, județul Prahova, care devine un hub de aprovizionare pentru toate activitățile derulate de grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VEZI AICI ȘI Orașul de 15 minute, între idee și realitate

Noul spațiu logistic al Simtel este construit pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați și alcătuit din două clădiri.

FOTO ”Pe urmele Președintelui”: o agenție de turism profită de vizita lui Iohannis în Africa și își promovează inedit sejururile CITEȘTE ȘI FOTO ”Pe urmele Președintelui”: o agenție de turism profită de vizita lui Iohannis în Africa și își promovează inedit sejururile

Depozitele construite au o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați, iar platformele betonate de aproximativ 5.000 de metri pătrați. De asemenea, una dintre cele două clădiri a fost amenajată pentru a putea găzdui viitoarea linie de producție roboți industriali dezvoltați de Agora Robotics, companie în care Simtel deține o participație de 51%.

Investiția în spațiul logistic de la Băicoi a fost de aproximativ 6 milioane de lei și a inclus achiziționarea terenului, amenajarea acestuia obținerea tuturor autorizațiilor, construirea clădirilor, instalarea utilităților și achiziționarea utilajelor necesare în vederea operării acestuia. Investiția a fost realizată din resurse financiare proprii și finanțare bancară.

Simtel este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din iulie 2021, iar în prezent, are o capitalizare de piață de aproximativ 310 milioane de lei.

Simtel Team este o companie românească, fondată în 2010 de trei antreprenori români - Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău. 

viewscnt
Afla mai multe despre
simtel team
depozit