Suedia a semnalat o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream

Suedia a semnalat o a patra scurgere de gaze la conductele Nord Stream
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2022

Garda de coastă suedeză a descoperit o a patra scurgere de gaz din conductele Nord Stream, a declarat un purtător de cuvânt al instituției pentru cotidianul Svenska Dagbladet, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ce se va întâmpla cu prețurile la energie în România și care va fi situația la iarnă urmează să fie anunțat la Profit Energy.forum, programat pentru 3 octombrie.

Conferința, organizată la Hotel JW Marriott cu sprijinul Engie, Romgaz, Transgaz, OMV Petrom, Federației Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE), Premier Energy, Vimetco Alro și Complexul Energetic Oltenia, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Uniunea Europeană suspectează că un act de sabotaj este probabil cauza scurgerilor recente din gazoductele Nord Stream 1 și 2 și a promis că va intensifica măsurile de protecție a infrastructurii sale energetice în urma acestor incidente, scrie Agerpres.

Decizie în justiție, după un proces care a durat șapte ani: Babele și Sfinxul din Bucegi aparțin județului Dâmbovița CITEȘTE ȘI Decizie în justiție, după un proces care a durat șapte ani: Babele și Sfinxul din Bucegi aparțin județului Dâmbovița

„Două dintre aceste patru scurgeri sunt în zona economică exclusivă a Suediei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de coastă suedeze, Jenny Larsson. Celelalte două scurgeri au fost semnalate în zona economică exclusivă a Danemarcei.

Cea de-a patra scurgere s-a produs în gazoductul Nord Stream 2, în apropiere de o gaură mai mare identificată în conducta Nord Stream 1.

Trei scurgeri de gaz din conductele Nord Stream 1 și 2 ce leagă Rusia de Germania prin Marea Baltică au fost semnalate în zonele economice exclusive ale Danemarcei și Suediei, în apropierea insulei daneze Bornholm.

viewscnt
Afla mai multe despre
nord stream
gaze
suedia