Transelectrica a cumpărat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia

Transelectrica a cumpărat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2017

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a cumpărat energie electrică de 38,5 milioane lei, fără TVA, de la Complexul Energetic Oltenia, ”pentru consumul propriu tehnologic (CPT) pe PCCB-NC” (piața centralizată a contractelor bilaterale de energie electrică - prin negociere continuă), arată un comunicat al transportatorului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

În ceea ce privește termenele de plată, ”vânzătorul va transmite facturile în prima zi lucrătoare a lunii imediat următoare lunii de livrare. Facturile vor fi plătite de cumpărător până la termenul scadent care este cel mai târziu în a șaptea zi lucrătoare de la data transmiterii facturii”, scrie News.ro.

Transelectrica este operatorul de Transport și de Sistem din România, care gestionează 81 stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.000 MVA și peste 9.000 de kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

FOTO Lanțul de pizzerii Sbarro, abia reintrat în România prin rețeaua bulgară Happy, se extinde deschizând un nou restaurant. Profit.ro a anunțat din primăvară venirea bulgarilor de la Happy CITEȘTE ȘI FOTO Lanțul de pizzerii Sbarro, abia reintrat în România prin rețeaua bulgară Happy, se extinde deschizând un nou restaurant. Profit.ro a anunțat din primăvară venirea bulgarilor de la Happy

Transelectrica a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 64,79 milioane lei, de peste trei ori mai mic față de rezultatul net raportat în perioada similară a anului anterior, de 213,33 milioane lei, ca urmare a scăderii veniturilor din serviciul de transport al energiei electrice.

De asemenea, veniturile totale au urcat cu peste 27%, la 2,41 miliarde lei, de la 1,89 miliarde lei, la sfârșitul lui septembrie 2016.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

Complexul Energetic Oltenia este unul din cei mai mari producători de energie din țară și se află în subordinea Ministerului Energiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
complexul energetic oltenia