Transelectrica are de recuperat creanțe de 47,7 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității

Transelectrica are de recuperat creanțe de 47,7 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității
scris 19 oct 2020

Transelectrica avea de recuperat, la data de 12 octombrie 2020, creanțe în valoare totală de 47,7 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității, potrivit unui document postat pe site-ul companiei.

Cea mai mare sumă, respectiv 26,9 milioane de lei, reprezintă sume de recuperat de la firme aflate în procedură de faliment, precum Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN), care datorează 6,2 milioane de lei, Total Electric Oltenia - 3,1 milioane de lei, Romenergy Industry - 3 milioane de lei, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Concediere colectivă și dosar penal la combinatul Chemgas Holding al lui Ioan Niculae. Activele companiei ar putea fi închiriate CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Concediere colectivă și dosar penal la combinatul Chemgas Holding al lui Ioan Niculae. Activele companiei ar putea fi închiriate

De la clienții aflați în procedură de insolvență, transportatorul de energie are de recuperat 17,5 milioane de lei, cei mai mulți bani de la Petprod - 5,6 milioane de lei, CET Govora - 1,8 milioane de lei și Fidelis Energy - 1,7 milioane de lei.

Alți clienți restanți în procedură de lichidare juridică datorează 2,9 milioane de lei către Transelectrica. Totodată, compania are de recuperat comercial restanțe de 242.086 lei la serviciul de transport.

Transelectrica este operatorul de transport și de sistem pe piața de energie electrică din Romania.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
serviciul de transport al electricității