Transelectrica are de recuperat creanțe de peste 47 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității

Transelectrica are de recuperat creanțe de peste 47 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității
scris 27 sep 2020

Transelectrica avea de recuperat, la data de 21 septembrie 2020, creanțe în valoare totală de 47,5 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității, scrie Agerpres.

Problemele și provocările sectorului energetic, afectat la fel ca multe alte domenii de criza generată în contextul pandemiei COVID-19, vor fi dezbătute pe larg de liderii celor mai importanți jucători în domeniu, alături reprezentanți ai autorităților, la Videoconferința - Energy Profit Forum - Energia post-coronavirus, organizată în data de 8 octombrie 2020. Mai multe detalii AICI.

Noi detalii vor fi anunțate la Profit Energy.forum, videoconferinta transmisa in direct la Profit TV și organizată cu sprijinul Black Sea Oil & Gas, Complexul Energetic Oltenia, FPPG, OMV Petrom, Romgaz și Transgaz.

Cea mai mare sumă, respectiv 26,9 milioane de lei, reprezintă sume de recuperat de la firme aflate în procedură de faliment, precum Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN), care trebuie să plătească 6,2 milioane de lei, Total Electric Oltenia - 3,1 milioane de lei, Romenergy Industry - 3 milioane de lei.

De la clienții aflați în procedură de insolvență, transportatorul de energie are de recuperat 17,5 milioane de lei, cei mai mulți de la Petprod - 5,6 milioane de lei, CET Govora - 1,8 milioane de lei și Fidelis Energy - 1,7 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica creante
transelectrica datornici
serviciul de transport al energiei