Transgaz a încheiat un contract cu Fitch Ratings și se află în perioada de evaluare pentru un nou rating

Transgaz a încheiat un contract cu Fitch Ratings și se află în perioada de evaluare pentru un nou rating
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2019

Societatea de transport al gazelor Transgaz Mediaș a încheiat un contract pentru servicii de rating cu Fitch Ratings, începând cu data de 28 martie 2019, și este în proces de evaluare pentru acordarea unui nou rating.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

"Urmare a analizei interne, compania a decis încheierea contractului pentru servicii de rating cu Fitch Ratings, respectând toate prevederile legale în ceea ce privește achiziția acestor servicii. Menționăm faptul că în prezent Transgaz se află în perioada de evaluare pentru acordarea unui nou rating, ca urmare a încheierii noului contract începând cu data de 28.03.2019. Așteptările noastre sunt ca noul rating să fie acordat Transgaz în perioada mai - iunie 2019", potrivit raportului, scrie Agerpres.

Hidroelectrica angajează avocați CITEȘTE ȘI Hidroelectrica angajează avocați

Compania menționează că a încheiat noul contract după încetarea celui semnat cu S&P Global Ratings.

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
fitch ratings