Transgaz atribuie Eurolife FFH contul de asigurări de sănătate pentru aproape 7 milioane de euro

Transgaz atribuie Eurolife FFH contul de asigurări de sănătate pentru aproape 7 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 dec 2022

Operatorul sistemului național de transport de gaze naturale Transgaz Mediaș (TGN) a atribuit, prin licitație, asocierii formată din Eurolife FFH Asigurari Generale si Medical Ocupational un contract pentru servicii de asigurare voluntară de sănătate a angajaților companiei. Cu o durată de 4 ani, polița a fost estimată la 6,944 milioane de euro și semnată pentru 6,939 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La procedură s-a înscris și Asirom VIG.

Anterior, compania a anulat o licitație similară pentru că "ofertele depuse au fost inacceptabile și/sau necoforme". Participanții la licitație au fost Asirom VIG și Eurolife FFH Asigurări Generale.

Piața asigurărilor a crescut cu 28% la 9 luni, la 13,4 miliarde de lei. Brokerii au intermediat 75% din primele subscrise CITEȘTE ȘI Piața asigurărilor a crescut cu 28% la 9 luni, la 13,4 miliarde de lei. Brokerii au intermediat 75% din primele subscrise

Furnizorul anterior al acestor servicii a fost asocierea formată din Asito Kapital și Medical Ocupational SRL București, care, în anul 2018, a câștigat o licitație în acest sens. Estimat atunci la 5 milioane de euro, contractul a fost atribuit pentru 4,99 milioane de euro pe o perioadă de 4 ani, până în anul 2022.

Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,51% din acțiuni.

Eurolife FFH Asigurări Generale este o subsidiară a Eurolife FFH Insurance Group și a subscris în 2021 prime de 9,63 milioane de lei. Mai multe detalii financiare AICI.

Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pieței de asigurări la nivel internațional.

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
licitatie
contract
asigurari
sanatate
eurolife