„Turism de benzinărie” într-un oraș din România. Cât economisesc șoferii

„Turism de benzinărie” într-un oraș din România. Cât economisesc șoferii
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2022

Datorită prețurilor mai mici la benzină și motorină din Câmpulung, a apărut așa-numitul fenomen de „turism de benzinărie”. Șoferii vin la stațiile din orașul poalele Mateiașului pentru a-și umple rezervoarele cu combustibil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceștia ajung să economisească între 50 și 60 de lei, în condițiile în care prețurile practicate în regiune sunt cu aproximativ 25 până la 35 de bani mai ieftine în weekend, potrivit ziarul din muscel.ro.

ULTIMA ORĂ Plafonare și compensare în facturile de energie și pentru consumatorii racordați la rețelele altor distribuitori decât Enel, Electrica, fostul CEZ sau E.ON. Uitați de autorități CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Plafonare și compensare în facturile de energie și pentru consumatorii racordați la rețelele altor distribuitori decât Enel, Electrica, fostul CEZ sau E.ON. Uitați de autorități

În weekend, cozile au început să crească semnifictiv la benzinăriile din regiune, pentru achiziționarea de combustibil.

Benzina premium a continuat să se scumpească și a trecut de nivelul de 7 lei pe litru, iar barilul de petrol s-a scumpit cu aproximativ 10 dolari de la începutul anului și a depășit pragul de 90 de dolari, arată b1TV.ro

În țara noastră, ajustarea accizei la inflație și preluarea tendințelor de pe piețele internaționale au dus litrul de benzină la un nivel mai mare de 7 lei pe litru.

Datele din Oil Buletin, care reunește evoluția prețului la produsele petroliere din statele europene, arată că benzina s-a scumpit în România cu 4% în perioada 3-24 ianuarie, interval în care litrul de motorină a câștigat 5%.

viewscnt
Afla mai multe despre
benzina
câmpulung muscel