Visual Fan se lansează pe piața energiei verzi

Visual Fan se lansează pe piața energiei verzi
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2022

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, intră în industria solară, prin lansarea proiectului „Solar Energy”, cu primele panouri solare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin noua linie de business, compania va furniza clienților săi soluții energetice.

Un ex-consilier al foștilor premieri Radu Vasile și Adrian Năstase și unul al actualului prim-ministru Nicolae Ciucă au fost propuși de Guvern administratori provizorii la Transgaz CITEȘTE ȘI Un ex-consilier al foștilor premieri Radu Vasile și Adrian Năstase și unul al actualului prim-ministru Nicolae Ciucă au fost propuși de Guvern administratori provizorii la Transgaz

Strategia pe termen lung vizează extinderea rețelei de montaj, ca și dezvoltarea portofoliului de produse generatoare de energie regenerabilă.

Visual Fan a înregistrat, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste 24 milioane de euro (121 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 1,7 milioane de euro (8,4 milioane lei) pe acest segment de business, care reprezintă activitatea de bază a companiei. 

Compamia a fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
energie verde