EximBank deschide încă trei noi agenții

EximBank deschide încă trei noi agenții
scris 28 aug 2018

EximBank a inaugurat în ultima lună trei noi agenții – la Miercurea Ciuc, Deva și Alba Iulia, în urma procesului de extindere a rețelei comerciale derulat, banca dublându-și numărul de unități pe care le operează în întreaga țară.

Banca deține în prezent 25 de puncte de reprezentare (24 de agenții și o sucursală), față de 12 la finele lui 2012.

Tranzacție: Polonezii de la R22 cumpără Găzduire Web, controlată de fondul de investiții gestionat local de Andrei Siminel, pentru 1,1 milioane euro și țintesc o cotă de 30% pe piața de hosting din România CITEȘTE ȘI Tranzacție: Polonezii de la R22 cumpără Găzduire Web, controlată de fondul de investiții gestionat local de Andrei Siminel, pentru 1,1 milioane euro și țintesc o cotă de 30% pe piața de hosting din România

Toate cele trei noi unități funcționează la fel ca și celelalte deținute de bancă - fără servicii de back office, cu un număr de trei angajați care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

EximBank și-a întărit poziția pe piața bancară reușind să urce în topul băncilor din 2017 până pe locul 15, cu active de 5,5 mld. lei și o cotă de piață de 1,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
agentii
banci