Sanador a inaugurat un centru oncologic, investiție de 20 milioane de euro

Sanador a inaugurat un centru oncologic, investiție de 20 milioane de euro
scris joi, 14:00

Sanador a inaugurat Centrul Oncologic Sanador, localizat în apropiere de Piața Victoriei din București și integrat Spitalului Clinic Sanador, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 20 milioane de euro, sumă provenită din fonduri proprii și credite bancare.

Clădirea în care funcționează Centrul Oncologic Sanador se întinde pe o suprafață de circa 5.000 de metri pătrați și are 9 niveluri.

DOCUMENT Condiții de acreditare pentru medicii de familie și cabinetele stomatologice, eliminate. În schimb, obligații noi pentru spitalele private care nu prestează servicii în sistemul de stat CITEȘTE ȘI DOCUMENT Condiții de acreditare pentru medicii de familie și cabinetele stomatologice, eliminate. În schimb, obligații noi pentru spitalele private care nu prestează servicii în sistemul de stat

Înființată în anul 2001, rețeaua Sanador este deținută de Doris și Florin Andronescu și se numără printre cei mai importanți operatori de servicii medicale private, alături de MedLife, Regina Maria și Medicover.

Rețeaua Sanador este prezentă doar în București și mai cuprinde, pe lângă centrul oncologic, un spital, cinci clinici (Victoriei, Decebal, Băneasa, Buzești și Militari) și un laborator.

Omul de afaceri Florin Andronescu a mai fost implicat în afacerile Flanco – retailer de electrocasnice și în Credisson - companie de creditare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sanador
centru oncologic