123Credit a inaugurat al cincilea Hub de credite

123Credit a inaugurat al cincilea Hub de credite
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 mar 2024

Pentru 123credit.ro anul 2023 a fost anul expansiunii accelerate, pe lângă extinderea rețelei de brokeri de credite la peste 120 de specialiști la nivel național, inaugurând și primele patru birouri fizice, în București, Cluj și Oradea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Sistemul 123Credit facilitează aplicarea și obținerea unui credit, punând la dispoziția publicului o platformă ușor de utilizat, care adună într-un singur loc toate ofertele de credit și unde clienții pot selecta creditul dorit, compara și aplica direct online pentru oferta de finanțare potrivită pentru profilul și nevoile lor.

Birourile 123Credit sunt organizate sub forma unor hub-uri de credite unde, după experiența avută în mediul digital, clienții își continuă procesul de obținere a creditului sub asistența și îndrumarea unui broker de credite dedicat.

Și în 2024 expansiunea accelerată este prima prioritate la 123Credit, iar primul pas în direcția aceasta a fost deschiderea celui de-al cincilea birou, în Timișoara.

Odată cu deschiderea biroului din Timișoara, echipei i s-a alăturat și Ciprian Coacă, care vine cu o experiență de 20 de ani în industria financiar bancară, el urmând să dezvolte și să coordoneze dezvoltarea echipei de specialiști în creditare 123credit.ro în zona Timiș.

“O consultanță financiar bancară de succes nu se bazează doar pe expertiză și cunoștințe financiare solide, ci și pe empatie și abilitatea de a înțelege nevoile și preocupările fiecărui client. În ducerea la îndeplinire a rolului meu, este esențial să ofer mai mult decât sfaturi, este nevoie să inspir și să motivez, să arăt către un viitor mai bun și să înlesnesc calea către el. Această misiune necesită perseverență și o atitudine pozitivă, deoarece fiecare obstacol întâlnit în cale poate fi transformat într-o oportunitate de creștere și dezvoltare. Cu fiecare client și fiecare situație, este important să fie puse în aplicare aceste principii și lucrez cu plăcere pentru a mă asigura că fiecare persoană cu care intru in contact are toate resursele și informațiile necesare în a lua cele mai bune decizii financiare pentru viitorul său.” Ciprian Coacă,  Director Dezvoltare Regiune Vest

Din perspectiva evoluției pieței creditelor în 2024, analiza 123credit.ro estimează o creștere între 10% și 15% față de 2023, în același timp păstrându-se proporția de distribuție a intermedierii financiare la nivel național, unde primele 6 poziții sunt ocupate de București/ Ilfov, Cluj, Timis, Iasi, Constanța și Brașov, acestea totalizând peste 60% din creditele ipotecare acordate populației.

“Timișoara se află în topul orașelor din România cu cel mai ridicat nivel al intermedierii financiare, în 2023 ocupând poziția a 3-a după București și la foarte mică distanță de Cluj-Napoca.

Astfel, după deschiderea în 2023 a hub-urilor 123credit.ro din București și Cluj-Napoca, inaugurarea hub-ului din Timișoara era următorul pas natural de dezvoltare.

Și cum pentru succesul unui proiect este nevoie de implicarea unor oameni de valoare, Ciprian Coacă a preluat poziția de Director Dezvoltare Zona Vest, experiența lui de peste 20 ani în piața financiar-bancară fiind garanția construcției unei echipe competitive care să asigure servicii de asistență în intermedierea de credite la cel mai înalt nivel.” Sebastian Piu, Co-fondator și Managing Partner al 123credit.ro

Mixul dintre online și offline pe care 123credit.ro l-a inaugurat în România prin lansarea platformei de credite, a deschis drumul către un nou tip de experiență a clienților în căutarea de credite, aducând în prezent modul în care se face intermedierea financiară, oricine având la un click distanță informații detaliate despre împrumuturile pe care le caută și tot cu un click se pot conecta cu cei mai buni specialiști de credite din zona în care se află.

“Prin inaugurarea HUB-ului de la Timișoara nu bifăm doar un oraș nou pe listă, ci marcăm un punct deosebit de important în extinderea rețelei 123credit.ro. Ne mândrim să îl avem ca partener de dezvoltare în regiune pe Ciprian, nu doar pentru experiența lui valoroasă în domeniul bancar și în management, dar mai ales pentru calitățile lui umane și pentru valoarea dovedită pe care o aduce în orice proiect se implică. Echipa de specialiști pe care o formează va asigura cel mai înalt standard de servicii oferite clienților, ajutați de instrumente digitale de ultima generație pe care platforma 123credit.ro le dezvoltă și pune la dispoziție.” Ionuț Verzea, Director General al rețelei de brokeri 123Credit.

Articol susținut de 123credit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit
credit