Acțiunile americane au scăzut, trase în jos de sectorul tehnologic

Acțiunile americane au scăzut, trase în jos de sectorul tehnologic
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 29 mar 2023
Acțiunile americane au scăzut marți, trase în jos mai ales de companiile din sectorul tehnologiei.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Indicele S&P 500 a scăzut cu 0,16%, încheind ședința la 3.971,27 puncte. Dow Jones a pierdut 0,12%, și a închis la 32.394,25 puncte.
 
Nasdaq Composite, bazat pe tehnologie, a scăzut pentru a doua zi la rând, pierzând 0,45%. Alphabet a pierdut 1,4%, iar Apple și Microsoft câte 0,4%. Amazon a scăzut cu 0,8%.
ANAF a dat circulară în teritoriu: Controale la persoanele fizice care au vândut produse online. La ce se va uita ANAF CITEȘTE ȘI ANAF a dat circulară în teritoriu: Controale la persoanele fizice care au vândut produse online. La ce se va uita ANAF

Randamentele obligațiunilor au crescut, cea a titlurilor americane de Trezorerie pe 2 ani urcând din nou peste 4% și punând presiune asupra acțiunilor.

"Acțiunile tehnologice se numără printre cele mai puțin performante, ceea ce se întâmplă adesea când dobânzile cresc. Deocamdată, investitorii par să privească dincolo de provocările din sectorul financiar și să recunoască faptul că economia SUA continuă să fie rezistentă", spune Brian Levitt, analist Invesco, citat de CNBC.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua