Acțiunile americane scad pentru a doua zi, după noi comentarii ale oficialilor Fed privind dobânzile

Acțiunile americane scad pentru a doua zi, după noi comentarii ale oficialilor Fed privind dobânzile
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 18 nov 2022

Acțiunile americane s-au depreciat pentru a doua sesiune consecutivă joi, în contextul în care oficialii Fed au subliniat că banca centrală trebuie să își continue politica agresivă pentru a reduce inflația, atenuând speranțele privind o eventuală încetinire a ritmului majorărilor de dobândă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Rezervei Federale din St. Louis, James Bullard, a declarat că ar putea fi nevoie ca dobânda de politică monetară să crească mai mult decât se anticipa anterior.

S&P 500 a închis tranzacțiile cu un declin de 0,31%, Nasdaq Composite a coborât cu 0,35%, în timp ce indicele Dow Jones a stagnat.

Bursa se apropie de un punct de echilibru. Volumele scad din nou CITEȘTE ȘI Bursa se apropie de un punct de echilibru. Volumele scad din nou

În timp ce Bullard nu a spus în mod explicit cât de mult crede că va trebui să crească rata dobânzii, un grafic din prezentarea sa a sugerat că rata ar putea ajunge într-un interval de 5-7%, potrivit MarketWatch.

Președintele Fed din Minneapolis, Neel Kashkari, a declarat, de asemenea, că vrea să fie sigur că inflația intră pe o pantă descendentă înainte să sprijine o eventuală întrerupere a ciclului de înăsprire monetară.

viewscnt
Afla mai multe despre
actiuni sua
bursa wall street
fed
majorare dobanzi fed