Acțiunile Coinbase, cel mai lung șir de aprecieri din noiembrie 2021. Salt de circa 50% de la începutul anului

Acțiunile Coinbase, cel mai lung șir de aprecieri din noiembrie 2021. Salt de circa 50% de la începutul anului
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 ian 2023
Acțiunile Coinbase, a doua mare platformă pentru criptomonede din lume, au crescut marți cu peste 5% și se îndreaptă spre a șasea zi consecutivă de câștiguri, ceea ce ar fi cea mai lungă serie de câștiguri din noiembrie 2021, potrivit Dow Jones Market Data.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
De la începutul anului, acțiunile companiei au urcat cu circa 50%, după un an de scăderi abrupte.
Acțiunile au scăzut la sfârșitul anului trecut, pe fondul îngrijorărilor legate de viitorul activelor digitale după prăbușirea bursei FTX. Noul an a venit însă cu noi speranțe.
 
Luni, analiștii de la BTIG și-au reiterat punctul de vedere optimist cu privire la acțiunile Coinbase, văzând compania ca un "refugiu sigur" pentru cei care doresc să investească în monede digitale.
 
"Nu ar trebui să fie surprinzător dacă Coinbase va înregistra o creștere a cotei de piață în timpul unei perioade de incertitudine sporită. Compania a căutat timp de mai bine de un deceniu să își poziționeze platforma ca un refugiu sigur, punând accentul pe protecția activelor clienților și pe respectarea reglementărilor", afirmă Mark Palmer de la BTIG.
 
Acțiunile au fost susținute și de aprecierea recentă a bitcoin.
viewscnt
Afla mai multe despre
coinbase
criptomonede
bitcoin