ASF dă undă verde preluării de către Euroins a portofoliului de asigurări al ATE

ASF dă undă verde preluării de către Euroins a portofoliului de asigurări al ATE
scris 4 iul 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat marți aprobarea achiziției portofoliului de asigurări al firmei de asigurări ATE Insurance Romania, subsidiara băncii grecești Piraeus Bank, de către asigurătorul Euroins Romania, parte a grupului bulgar Eurohold.

Euroins a anunțat în luna ianuarie că a încheiat un acord de preluare a portofoliului de asigurări generale de la ATE Insurance Romania, scrie News.ro.

”Aprobarea proiectului de transfer de portofoliu de asigurări de la societatea Ate Insurance Romania S.A., în calitate de cedent, către societatea Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., în calitate de cesionar”, se arată în comunicatul ASF.

Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro CITEȘTE ȘI Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro

Euroins a devenit liderul pieței asigurărilor auto obligatorii RCA la finalul anului trecut, cu o cotă de piață de 20,7%. Compania a înregistrat anul trecut venituri totale de 944,87 milioane lei și un profit net de 29,08 milioane lei, potrivit datelor trimise la Ministerul Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
euroins
ate