NN Asigurări de Viață a notificat ASF în legătură cu intenția de a presta servicii în Bulgaria

NN Asigurări de Viață a notificat ASF în legătură cu intenția de a presta servicii în Bulgaria
scris 4 iul 2017

Firma de asigurări NN Asigurări de Viață, controlată de grupul financiar olandez NN, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în legătură cu intenția de a presta servicii pe teritoriul Bulgariei, a anunțat marți ASF.

Totodată, ASF a aprobat echivalarea denumirilor claselor de asigurare pentru care a fost autorizată societatea NN Asigurări de Viață, scrie News.ro.

”Echivalarea denumirilor claselor de asigurare pentru care a fost autorizată societatea NN Asigurări de Viață S.A. și notificarea intenției societății de a desfășura activitate de asigurare în baza libertății de a presta servicii pe teritoriul Bulgariei”, se arată în comunicat.

BNR: Sistemul bancar românesc a încheiat 2016 cu un profit net cumulat de 4,15 miliarde lei CITEȘTE ȘI BNR: Sistemul bancar românesc a încheiat 2016 cu un profit net cumulat de 4,15 miliarde lei

În luna mai, grupul financiar olandez NN a anunțat că a recrutat-o pe poloneza Anna Grzelonska pentru funcția de director general al NN Asigurări de Viață, începând cu data de 1 iulie 2017.

Activele financiare administrate de NN Asigurări de Viață au ajuns la 3,26 miliarde lei la finalul anului 2016, în creștere cu 7,7% față de anul anterior. Compania a înregistrat în 2016 prime brute subscrise de 661,7 milioane de lei, în creștere cu 5,2% față de anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
nn asigurari de viata
asf