Americanii de la MassMutual intră pe piața din România cu două birouri și recrutează angajați

Americanii de la MassMutual intră pe piața din România cu două birouri și recrutează angajați
scris 15 ian 2021

Compania americană de asigurări Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual) a deschis două Centre Globale de Servicii în România, în Orhideea Towers în București și în Record Park în Cluj-Napoca. 

MassMutual este o companie de asigurări de viață cu sediul în SUA (Springfield, Massachusetts).

Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont CITEȘTE ȘI Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România”, a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România. “Asteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipele locale din București și Cluj, pentru a ajuta MassMutual să iși mențină poziția de lider inovator al industriei. Cu expertiza care susține pozitia noastră de lider tehnologic din Statele Unite, sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale."

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Ambele birouri din România sunt operate de către MassMutual, iar recrutarea va completa echipa în continuă creștere existentă în Statele Unite.

Compania americană a semnat pe 15 octombrie 2020 un contract de închiriere pentru 1.300 metri pătrați la ultimul etaj al clădirii Orhideea Towers din București

MassMutual a fost fondată in 1851 și are în prezent 6.000 de angajați în Statele Unite

viewscnt
Afla mai multe despre
massmutual
romania
ca immo