CONFIRMARE Belgienii de la Macadam, care se pregătesc să devină liderii Europei, intră în România

CONFIRMARE Belgienii de la Macadam, care se pregătesc să devină liderii Europei, intră în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 23 mai 2023

Macadam, unul dintre principalii jucători de pe piața europeană a serviciilor de inspecție a autovehiculelor, va începe în iulie activitatea operațională în România, a anunțat, pentru Profit.ro, compania belgiană, confirmând astfel informațiile transmise anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“În contextul lansării, am constituit deja compania locală, iar pașii operaționali vor avea loc în luna iulie”, este anunțul Macadam.

Compania, fondată în 1993, este prezentă în 12 state europene, are 450 de angajați și efectuează anual circa 650.000 de inspecții, de daună sau la finalul contractelor de leasing.

CONFIRMARE Eximasig vrea Garanta Asigurări CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Eximasig vrea Garanta Asigurări

În luna martie, Macadam Europe a semnat un acord în baza căruia urmează să preia o parte din activele și operațiunile companiei elvețiene SGS (evaluare auto și rețeaua de vânzare cu amănuntul în Europa și Orientul Mijlociu).

În urma acestei tranzacții, Macadam va deveni lider de piață în Europa, cu un total de 720 de angajați, 21 de țări acoperite și un milion de inspecții de vehicule pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
macadam
extindere