Omniasig rămâne asigurătorul patrimoniului Imprimeriei Naționale, plus răspunderea salariaților și a managerilor

Omniasig rămâne asigurătorul patrimoniului Imprimeriei Naționale, plus răspunderea salariaților și a managerilor
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 26 mai 2016

Omniasig VIG a câștigat, cu singura ofertă depusă, licitația pentru asigurarea patrimoniului Imprimeriei Naționale, a răspunderii civile a salariaților și a angajatorului, a pierderilor provocate de eventuale întreruperi de activitate și a riscului managerial al administratorilor companiei, asigurătorul urmând să încaseze 2,65 milioane de lei pentru o perioadă de 2 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea primei de asigurare a fost estimată inițial la 2,73 milioane de lei.

Anterior, riscurile enumerate au fost acoperite de Omniasig VIG, care a câștigat o licitație, în iulie 2014, pentru 2,39 milioane de lei.

ENGIE Romania caută asigurător RCA și CASCO pentru parcul auto. Polița este estimată la 4,22 mil. lei CITEȘTE ȘI ENGIE Romania caută asigurător RCA și CASCO pentru parcul auto. Polița este estimată la 4,22 mil. lei

Compania "Imprimeria Națională" este controlată integral de Ministerul Finanțelor și asigură cadrul pentru utilizarea, emiterea și circulația hârtiilor de valoare, a formularelor tipizate cu regim special, comune sau specifice pe economie, a tipăriturilor cu caracter special.

Afacerile companiei au crescut cu 26,3% în 2014, la 416,9 milioane de lei, iar profitul net a urcat cu 54,4%, la 89,2 milioane de lei.

Omniasig este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group și al doilea jucător de profil după nivelul primelor subscrise în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
imprimeria nationala
licitatie
asigurari
patrimoniu