Omniasig VIG vrea să asigurare patrimoniul Imprimeriei Naționale, plus răspunderea salariaților și managerilor

Omniasig VIG vrea să asigurare patrimoniul Imprimeriei Naționale, plus răspunderea salariaților și managerilor
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 apr 2016

Omniasig VIG a depus singura ofertă pentru asigurarea patrimoniului Imprimeriei Naționale, a răspunderii civile a salariaților și angajatorului, a pierderilor provocate de întreruperea activității și a riscului managerial al administratorilor companiei, valoarea primei fiind estimată la 2,73 milioane de lei pentru o perioadă de doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din informațiile publicate de companie, Omniasig a depus o ofertă de 2,729 milioane de lei. 

Contractul de asigurare va fi finanțat din fonduri proprii și va fi atribuit după criterial “prețul cel mai scăzut”.

În prezent, riscurile enumerate anterior sunt acoperite de Omniasig Vienna Insurance Group, care a câștigat o licitație în iulie 2014 pentru suma 2,39 milioane de lei.

Operatorii de telefonie mobilă, obligați să asigure gratuit clienților 500 MB trafic lunar pe internet. Restaurantele, barurile și discotecile vor asigura și ele acces online gratuit CITEȘTE ȘI Operatorii de telefonie mobilă, obligați să asigure gratuit clienților 500 MB trafic lunar pe internet. Restaurantele, barurile și discotecile vor asigura și ele acces online gratuit

Compania Națională "Imprimeria Națională" este controlată integral de Ministerul Finanțelor Publice și desfășoară activități de interes public național, în scopul realizării cadrului organizat pentru utilizarea, emiterea și circulația hârtiilor de valoare, a formularelor tipizate cu regim special, comune sau specifice pe economie, a tipăriturilor cu caracter special.

Afacerile companiei au crescut cu 26,3% în 2014, la 416,9 milioane de lei, iar profitul net a urcat cu 54,4%, la 89,2 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
imprimeria nationala
omniasig
oferta